kodin sisustus

TEEMME PARHAAMME JOTTA SINUN HUONEKALUSI SAISI PALJON LISÄÄ KÄYTTÖVUOSIA


Verhoilemme kotien sohvat, nojatuolit, ruokailuryhmien tuolit ja sängynpäädyt. Valitsemme verhoiltavaan huonekaluun aina siihen sopivat työmetodit ja materiaalit. Autamme sinua valitsemaan kotisi sisustukseen sopivan kankaan jotta lopputulos palvelisi käytössä mahdollisimman hyvin. Kaunis, käytännöllinen ja kestävä lopputulos on meille työssämme tärkeintä.

 

Kuinka verhoiluttaa huonekalu?

Annamme hinta-arvion ennen huonekalun tuloa verhoomolle. Hinta-arvio tehdään kirjallisena lähettämäsi kuvan ja tietojen perusteella.

Saat alustavan hinta-arvion lähettämällä meille kuvan alla olevalla kaavakkeella tai s-postilla. 

Kerro tarvitseeko päällystyksen lisäksi uusia pehmustus. Materiaalien kustannuksen voimme laskea vasta kun huonekalu toimitettu verhoomolle.

Huonekalun kuljetus hoituu tarvittaessa yhteistyökumppanimme kautta. Kuljetuksen hinnasto on määritelty postinumeron mukaan. Kun huonekalusi on verhoomolla voit valita kankaan. Autamme mielellään kangasvalinnassa ja meiltä löytyy hyvä valikoima kaikenlaiseen verhoiluun sopivia kankaita. 

Laskemme kangasmenekin sekä muut materiaalit.  Saat s-postilla pdf-laskun tai verkkolaskun kankaasta ja rahtimaksusta, kun olet maksanut sen tilaamme kankaan. 

Kun työ on valmis saat loppulaskun. Siinä on eriteltynä työ ja materiaalit. Se tulee maksaa ennen työn kotiin vientiä. Mahdolliset lisätyöt laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Huonekalun saa tulla katsomaan verhoomolle ennen maksua. Pyydä hinta-arvio verhoilusta


Ota meihin yhteyttä

info@verhoomomint.fi